EXTRA SERVICES

Easy-Plan verzorgt op al haar locaties de extra diensten die gerelateerd zijn aan uw onderneming of instelling. Deze werkzaamheden kunnen variëren en zijn deels structureel van aard en deels op aanvraag. De structureel extra services zijn de (raads)vergaderservice, recepties en jubilea. Ook wordt Easy-Plan door haar opdrachtgevers regelmatig gevraagd jubilea te verzorgen of de catering rond de opening van een nieuw pand te verzorgen, een picknick lunch voor evenementen als een familiedag of een Vierdaagse ontbijtservice voor VIPS. Activiteiten waar Easy-Plan inmiddels veel ervaring in heeft en deze graag als extra activiteit voor haar opdrachtgevers verzorgt.

 

PICKNICK EN VERGADERLUNCHES

 

Easy-Plan zorgt voor de bereiding, het transport en het klaarzetten van de vergaderlunch in de vergaderruimten. Na afloop van de vergadering wordt er direct opgeruimd, afgewassen en het serviesgoed weer netjes opgeborgen. Easy-Plan kan vergaderlunches verzorgen, variërend van een eenvoudige broodlunch tot een luxe warme lunch. Optioneel aan te vullen met verse soep, warme snacks, of smoothies. Aangepast aan de wensen van de opdrachtgever op het gebied van biologische, fairtrade en seizoensproducten.
Easy-plan toont u enkele menusuggesties, deze dienen als voorbeeld en worden aangepast en verfijnd op basis van uw wensen

Bekijk menu