MENU’S

De cateringmedewerkers van Easy-Plan genieten een grote mate van vrijheid in het samenstellen van de menu’s. Zij stellen zelf hun menucyclus samen, rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en het gestelde budget en randvoorwaarden met betrekking tot het gevoerde assortiment. De basis van de Easy-Plan menu’s is echter vers, gezond en gevarieerd. Een goede mix tussen basis en luxe producten.

 

CONTINU MENU, SEIZOEN MENU EN STANDAARD MENU 

 

Onze luchmenu’s wisselen per seizoen en per gevoerd thema. Maar de basis blijft gezond, gevarieerd en lekker. Easy-Plan werkt graag op basis van de seizoens kalender en past de menu’s aan bij het jaargetijde, de feestdagen, de streek en aard van het bedrijf. Ook specialties als een take-away-lunch, wandellunch of een gedekte tafel opstelling behoren tot de mogelijkheden. Ons continu menu verzorgt en verwent uw medewerkers van de vroege ochtend tot en met de late avond. Door middel van voldoende en eerlijke informatie stimuleert Easy-Plan uw medewerkers om een bewuste keuze in gezonde producten en gerechten te maken. Bij de wandellunch maken we de lunchgebruiker bijvoorbeeld attent op de wandelapp om zo het bewegen te stimuleren.
Easy-plan toont u enkele menusuggesties, deze dienen als voorbeeld en worden aangepast en verfijnd op basis van uw budget en wensen.

Bekijk menu