MVO MENU’S

Easy-Plan draagt graag haar steentje bij in de bewustwording van uw lunchgebruiker op het gebied van gezonde, gevarieerde en biologische voeding. Het welzijn van de medewerkers is van groot belang voor uw organisatie en draagt mede bij tot continuïteit van de werkzaamheden. Ook houdt Easy-Plan rekening met religieuze voedings- en dieetvoorschriften. Al onze locaties voeren duidelijke richtlijnen en voorschriften ten aanzien van eventuele allergieën.

 

VEGETARISCHE LUNCH

 

Easy-Plan voert op al haar locaties biologische en fairtrade producten in het assortiment. Het percentage biologische en fairtrade producten en de samenstelling van het assortiment zijn afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Het aanbod is meestal in de productgroepen zuivel, fruit, beleg en dranken. Easy-Plan daagt haar lunchgasten regelmatig uit om het ‘verschil’ te proeven en bewust te genieten van de ‘goede’ producten. Om het bewustzijn van de lunchgebruiker te stimuleren voeren wij geregeld ‘vega dagen’ in ons weekmenu in. Soepen, salades, gerechten en broodjes worden ‘vlees’ vrij bereid. Ook organiseert Easy-Plan regelmatig proeverijen van biologisch fruit, groenten, yoghurt- en melkproducten, kaassoorten en vruchtensappen op haar locaties. Positieve aandacht voor een goed product vormt de basis voor een gezonde keuze.

Easy-plan toont u enkele menusuggesties, deze dienen als voorbeeld en worden aangepast en verfijnd op basis van uw wensen.

Bekijk menu