THEMA ASSORTIMENT

Om de lunchgebruikers te verrassen en ze kennis te laten maken met andere (eet)culturen, of om in te haken op feestdagen of gebeurtenissen heeft Easy-Plan diverse thema menu’s samengesteld met bijbehorende promotiematerialen en receptenboekjes. Achtergrond hiervan is dat Easy-Plan op deze manier de lunchgebruiker met bepaalde eetgewoonten wil laten kennismaken en deze kan laten proeven. Elke locatie is vrij om aan te haken en in te schrijven. Op verzoek van de opdrachtgever kan Easy-Plan ook nieuwe thema’s ontwikkelen en introduceren.

 

HEALTHY, MEDITERRANE EN OOSTERSE WEEK

 

De Mediterrane keuken staat bekend om de versheid en kwaliteit van de gebruikte producten en de simpelheid en puurheid van de gerechten, en wordt gezien als één van de gezondste eetpatronen. Voortbordurend op dit gegeven heeft Easy-Plan de Mediterrane week als thema uitgewerkt.
Na de feestdagen kan een locatie aangeven graag de ‘Healthy’ week in te willen zetten, en kan de lunchgebruiker kiezen uit allerhande ‘light’ producten en magere salades en gezonde broodjes.
Easy-plan toont u enkele menusuggesties, deze dienen als voorbeeld en worden aangepast en verfijnd op basis van uw wensen.

Bekijk menu