TechnoCatering

TechnoCatering

TechnoCatering

Technologie groeit steeds sneller en wordt steeds slimmer. Het zorgt ervoor dat ons leven makkelijker wordt. Bij Easy-Plan Contractcatering groeien we graag mee met de moderne technologie. Het zorgt er niet alleen voor dat we makkelijker kunnen werken, maar het heeft ook een positief effect op de kwaliteit van de producten.

Door technologie kunnen mensen ook beter verbonden worden met elkaar. In de catering maken we hier ook graag gebruik van. Denk hierbij aan een app waar gasten precies op kunnen aangeven wat ze willen eten, en een tijdje later kunnen ze van de maaltijd genieten. Zo kan het assortiment verbreed worden, zonder dat er meer voedselverspilling is omdat de keuken precies weet wie wat wil hebben.

Via deze bestel- en betaalapp kunnen we wachttijden bekorten, derving voorkomen, tijd die nodig is voor kassahandelingen anders inzetten en een nog hogere versheid garanderen. 

We weten dan namelijk vooraf hoeveel en wanneer onze lunchgerechten klaar moeten staan. Zo kan er beter gekeken worden hoeveel producten er ingekocht moeten worden waardoor we niet te veel inkopen. Hierdoor hoeven er minder producten weggegooid te worden en is er minder voedselverspilling.

De bestelde producten zijn al afgerekend wat een kortere wachtrij en er meer tijd is om onze gasten beter te helpen.

Daarnaast is het mogelijk om via het keuzemenu in de app onze gasten makkelijker naar gezonde producten te leiden, door de volgorde en productfoto’s van de gerechten te benadrukken, ook zijn gezonde combi-deals heel makkelijk te creeeren.

  Terug naar overzicht