Mogelijkheden

Bekijk hier de mogelijkheden die Easy-Plan te bieden heeft. 

 

CONSULTANCY VAN EASY-PLAN

Easy-Plan is gezien haar jarenlange ervaring in de wereld van catering en uitbesteding bij uitstek de partij om u als klant te adviseren. Advisering in de breedste zin van het woord. Easy-Plan is met regelmaat in gesprek met (potentiële) klanten over alles wat met eten, drinken en regelgeving te maken heeft. Met name de regelgeving is een aspect wat voortdurend aan wijziging onderhevig is. Productaansprakelijkheid maakt dat het proces van produceren, borgen en meten veel aandacht en aanpassingsvermogen vraagt van de medewerkers die hiermee direct te maken krijgen. Easy-Plan kan u adviseren en ondersteunen in het implementeren van een kwaliteitsmeetsysteem of kan inzet van uren monitoren. Hierbij wordt gekeken naar het efficiënt uitvoeren van taken en werkzaamheden.

WERKEN MET LOKALE ONDERNEMERS

Easy-Plan werkt graag samen met lokale ondernemers. Niet alleen stimuleren we hiermee de lokale economie, maar het wordt door de lunchbezoekers ook bijzonder op prijs gesteld. Per regio en locatie kunnen er hierdoor andere variëteiten in de menu’s ontstaan. Bijvoorbeeld op vrijdag de vis van de plaatselijke markt/visboer en het brood van de warme bakker en de (biologische) groenten en fruit van de lokale (groente)boer. Easy-Plan ervaart dat de behoefte aan kleinschaliger, lokale inkoop van (vers) producten toeneemt. Door ons flexibele inkoopbeleid zijn we prima in staat aan deze vraag te voldoen.

MOGELIJKE CONTRACTVORMEN

Alle conctractvormen zijn mogelijk.  Openboek, vaste aanneemsom, eigen rekening en risico of een gedeelde vaste aanneemsom/openboek. Easy-Plan kijkt samen met u welk type contract het beste bij uw organisatie past en voor beide partijen werkbaar en uitvoerbaar is. 

SOCIALE BETROKKENHEID

Easy-Plan hanteert binnen haar locaties een beleid ten aanzien van het aan het werk helpen/houden van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Easy-Plan heeft een algemeen plan opgesteld (incl. een begeleidingsplan toegespitst op de betreffende opdrachtgever), naar aanleiding van een aantal geformuleerde doelstellingen.

Door het inzetten van medewerkers met een achterstand op de arbeidsmarkt levert Easy-Plan een bijdrage aan de ontwikkelingen op lokaal/regionaal niveau met betrekking tot onze directe woon-, leef- en werkomgeving.

Bij meerdere opdrachtgevers hebben we tot volle tevredenheid van betrokkenen, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet. Het begeleiden en ondersteunen van kwetsbare groepen vraagt wel het een en ander van onze cateringbeheerder. Het is dan wel belangrijk dat er goed gekeken wordt naar wat de reden van “afstand tot de arbeidsmarkt” is.

Easy-Plan brengt medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt onder meer sociale vaardigheden bij, zoals hygiëne voorschriften, kledingeisen, attitude naar de gasten en organisatie van de werkzaamheden.

VENDING EN AUTOMATENSERVICE

Koffie- en snackautomaten zijn een ‘dagelijks goed’ geworden binnen een onderneming. Een goede koffievoorziening zorgt voor tevreden gezichten bij uw collega’s en uw gasten.

Easy-Plan kan u hierbij geheel of gedeeltelijk ontzorgen en ziet er op toe dat uw koffieapparatuur altijd in topconditie is. Wij vullen uw automaten met de juiste ingrediënten, doen tijdig de bestellingen en onderhouden dagelijks uw apparaten. Onze Easy-Plan medewerkers hebben kennis van nagenoeg alle typen automaten.

Extra onderhoud en service

Easy-Plan helpt u graag uw periodieke ‘koffie’ taken te verzorgen, checkt de voorraden van alle ingrediënten en doet tijdig de juiste bestellingen zodat u nooit ‘zonder’ hoeft te zitten. Elke twee weken doet Easy-Plan een grote schoonmaak van de koffieapparatuur. De onderdelen binnen in de automaten worden gedemonteerd, worden gereinigd en zorgvuldig teruggeplaatst en gecontroleerd.

Easy-Plan verzekert u van een uitstekende hygiëne volgens HACCP werkmethoden en u profiteert zo van de maximale beschikbaarheid van de koffievoorziening. Door onze zorgvuldige werkwijze bevorderen we de levensduur van uw koffieapparatuur.

Vrijblijvend advies