Veelgestelde vragen

Werkt Easy-Plan landelijk?

Easy-Plan heeft met haar locaties een landelijke dekking. Het voordeel  hiervan is dat er per regio gewerkt wordt met een vaste pool van ‘invalkrachten’ die telkens op een vaste locatie kunnen inspringen bij extra drukte, ziekte of andere calamiteiten. Easy-Plan heeft  van ‘oudsher’ haar grootste concentratie in Gelderland.

Wat houdt jullie Laagste Prijs Garantie in?

Easy-Plan biedt u de garantie dat u bij ons de laagste beheervergoeding betaalt. Daarnaast is Easy-Plan ervan overtuigd dat uw huidige beheervergoeding met zeker 10% kan worden teruggebracht ten opzichte van uw huidige kosten. Dit betekent dus dat de kosten minus de opbrengsten in een openboek calculatie voor u gegarandeerd de laagste kosten zijn  in vergelijking tot wat onze concurrenten aanbieden.

Easy-Plan beschikt over een  kleine maar wel zeer efficiënte overhead en ons ziekteverzuim is heel laag te noemen. Dankzij onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding groeit Easy-Plan gestaag door.

Kan ik een prijsvergelijk vragen ten opzichte van onze huidige cateraar?

Graag zelfs maakt Easy-Plan voor u een vrijblijvende prijsvergelijking. Wij zijn bereid voor u een inventarisatie te maken van de gewenste dienstverlening  en deze voor u door te rekenen. Een goede en heldere inventarisatie als uitgangspunt geeft u dan ook de gelegenheid diverse offertes goed met elkaar te kunnen vergelijken. In ieder geval om deze te toetsen aan uw huidige cateringkosten. Is uw huidige prijsniveau nog marktconform?

Kunnen we ons eigen menu samenstellen?

Het sterke punt van Easy-Plan is de flexibiliteit in het samenstellen van de menu’s op onze locaties. Easy-Plan werkt niet met vastgelegde concepten maar bespreekt met de opdrachtgever wat haar individuele wensen zijn op de locaties. Uiteraard binnen de gestelde financiële marges. Onze cateringbeheerders zijn vrij om hun eigen menu’s samen te stellen op basis van de feedback die ze krijgen op hun locaties. Easy-Plan werkt wel met menusuggesties en een vaste gezonde basis, maar daaromheen mag naar hartenlust gevarieerd worden. Easy-Plan voert ook  thema menu’s. Bijvoorbeeld een Healthy week of een Oosterse of Mediterrane week waarvoor de locaties ingeroosterd kunnen worden. Juist die vrijheid maakt dat de cateringsbeheerders gemotiveerd en geïnspireerd zijn de leukste menu’s samen te stellen. 

Wat doet Easy-Plan met allergenen?

Easy-Plan garandeert dat haar lunchgasten gezond, lekker, gevarieerd en veilig kunnen eten. Daarom heeft Easy-Plan haar allergenen beleid opgenomen in haar kwaliteitshandboek en de cateringbeheerders en –medewerkers getraind in het omgaan met allergenen. In ons handboek hebben we alle veertien allergene ingrediënten die de eigenschap hebben allergische reacties te (kunnen) veroorzaken benoemd en uitgelegd. Op de counters hebben we voor alle lunchgasten waarschuwingsbordjes geplaatst.